| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Jeremiasz

|
Wysłany: Pon, 19 Gru 2005, 13:16 IP: 84.205.4.* Temat postu: Oceń 10 lat prezydentury Kwaśniewskiego |
|
|
Zacznijmy od złych rzeczy, a może uda znaleźć się i coś dobrego
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
xdz Gość
|
Wysłany: Pon, 19 Gru 2005, 13:49 IP: 83.21.73.* Temat postu: Re: Oceń 10 lat prezydentury Kwaśniewskiego |
|
|
| Jeremiasz napisał: | Zacznijmy od złych rzeczy, a może uda znaleźć się i coś dobrego
 |
Jak juz tak jesteś krytyczny i złosliwy to do worka Twojej sprawiedliwości dolóz oo Tadeusza, dyrektora. To dopiero jajcunia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jeremiasz

|
Wysłany: Pon, 19 Gru 2005, 14:20 IP: 84.205.4.* Temat postu: |
|
|
myślę, że ani jestem złosliwy, ani krytyczny, akurat ten rysunek miał spowodować poczatek dyskusji o całej prezydenturze...
Ułaskawienie Sobotki, to zwyczajny nepotyzm i brak poszanowania dla prawa, które okazało się zbyt surowe dla kolegi, aczkolwiek nie można tylko na tym opierać oceny tych 10 lat.
Jak na razie swojego sądu nie wyraziłem, ale po krótce mówiąc uważam, ze nie było tak źle.
Błedów polityczno-towarzyskich mozna mu zarzucić kilka, a jednak lat był o aż 10.
Tak jak sukcesem Kaczyńskiego było 60 lecie Powstania Warszawskiego, tak sukcesem Kwaśniewskiego było NATO i UE, a skoro do tego papież Jan Paweł darzył go pewną sympatią, z którą się nie krył, to uważam iż doceniał on tę prezydenturę i jej styl, pomimo tych wszystkich wpadek i agnostyki samego zainteresowanego. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
obywatel Gość
|
Wysłany: Pon, 19 Gru 2005, 16:25 IP: 193.23.63.* Temat postu: Stworzono podklasę wykluczonych społecznie |
|
|
Dorobek tej Prezydentury można skwitować - czasem III RP Aferalnej. Dowodem na to niech będzie ten adres za linkiem http://www.upadloscian.pl oraz wielu innych serwisów mających z nim powiązania. Włos się jerzy na głowie co zostało nawyprawiane i popełnione przez towarzystwo partyjniackich kolesi. Prywata, prywata i jeszcze raz prywata. To okres historycznie haniebny, podobny do czasów rozbiorów, gdzie wewnętrzne pseudoelity kupczyły własnym krajem i narodem. Pozostał spadek w postaci bezrobocia około 5 mln bezrobotnych i niewiadomy czas beznadzieji dla ich rodzin co trzeba potroić. To można realnie ocenić jako zdrada interesów wlasnego społeczeństwa.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Niesympatyczny Gość
|
Wysłany: Pon, 19 Gru 2005, 20:49 IP: 84.205.1.* Temat postu: |
|
|
Pierwsza Prezydentura od zakończenia I Wojny Światowej (czyli w historii), która zakończyła się terminowo i dwukrotnie...
Co tu podsumowywać? Sprawny polityk. Chociaz z paskudnej formacji. Nie głosowałem na niego - ale szacunek, bo konsekwencja tez potrzebna. Ps. kto nie ma kolesiów? nie pomogliście nigdy żadnemu przyjacielowi ? TAKI JEGO PRZYWLEJ. NIE KAŻDY MOŻE BYĆ PREZYDENTEM. JAK NIE KUMACIE TEGO TO WRACAJMY DO 1649. KAROLA TEZ ANGLICY SCIĘLI - SZACUNEK DLA GŁOWY PAŃSTWA...POTRZEBA TEGO I TYLE.AMEN  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
temida Gość
|
Wysłany: Pon, 19 Gru 2005, 21:16 IP: 82.165.244.* Temat postu: |
|
|
Zapytaj antyterrorystów co sadzą o uwolnieniu (inaczej tego nazwać nie mozna) Sobotki przez Prezydenta.
NIgdy za nim nie przepadałam, ale tą decyzją zeszmaił się na maxa i nic tego nie zmieni. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JP Gość
|
Wysłany: Pon, 19 Gru 2005, 23:49 IP: 83.21.73.* Temat postu: |
|
|
| temida napisał: | Zapytaj antyterrorystów co sadzą o uwolnieniu (inaczej tego nazwać nie mozna) Sobotki przez Prezydenta.
NIgdy za nim nie przepadałam, ale tą decyzją zeszmaił się na maxa i nic tego nie zmieni. |
Moherku, zapukaj wpierw do swojego sumienia lub do wartości jakie wyznajesz, a potem pisz "temido" i się popisuj.
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
wystarczy Gość
|
Wysłany: Pią, 23 Gru 2005, 9:59 IP: 217.99.188.* Temat postu: |
|
|
W Charkowie Rosjanie zabili i zakopali w dole tysiące polskich oficerów.
Głowa państwa polskiego i zwierzchnik sił zbrojnych jedzie do Charkowa, pije wódkę z ruskimi, następnie pijany, zataczając się występuje na cmentarzu, na oczach żyjących jeszcze kolegów zamordowanych żołnierzy.
Co jeszcze musiałby zrobić Kwaśniewski żeby niektórzy przejrzeli na oczy?
Odlać się na grób? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
xxx Gość
|
Wysłany: Sob, 24 Gru 2005, 1:50 IP: 83.21.33.* Temat postu: |
|
|
| o.k. |
|